2012. november 16.

Lombhullás. Csak a legzöldebbek maradhatnak!

Elhanyagolódik a blogírás, mindent, mindenkit beszippant a Facebook. Rugalmas, változatos és mozgalmas, ellentétben ezekkel a kis rejtőzködő blog-felületekkel, miknek diszkrét homályában csak nehezen lelnek rád a kutató szemek. Körülményeskedő, túlontúl óvatoskodó a párbeszéd-ablak is, szóval az egész macerás kissé.
Azért én megtartom. Jól esik néha elbújni, kilépve a nagy, hol vidám, máskor hon-mentőn jajongó ismerősöktől elszakadni s beszélgetni inkább másokkal, másképp. Ez persze csak néha van, de kár lenne veszni hagyni.


Elnézve a keresési listámat, itt, a jobboldali sávban, hihetetlen, honnan ide nem téved egy-egy látogató. ismeretlenek, de kicsit az ő kedvükért is bejelentkezem ezután is, hátha akad valami szívmelengető, kedves hazai. Mint most ez a pár fotó a törökbálinti Anna-hegy ösvényeiről, amiket szinte minden áldott reggel - szűk baráti körrel - bejárok, előmelegítésként a napi teendőkhöz.

És mindezt természetesen, kiszolgáltatva kaján tekinteteknek már rakom is fel a Facebookra.
Hát, persze!

6 megjegyzés:

  1. Nagyon szép őszi képek! Mindig benézek, hogy mit csinálnak a szomszédok. Nekem már nagyon zűrös és áttekinthetetlen az, ami a nagyvilágban zajlik. Megelégszem a szűkebb környezettel, bőven ad témát az is, igazat!

    VálaszTörlés
  2. Nekem ez a háromosztatúság jutott, elsőnek a zene-közeli mindenféleségek, eggyel kintebb a közéletnek az a sávja, amelyre még hatással lehetek és végül nyugtatónak a kertészkedő, természetjáró fotós. A '90-es évektől aktív részese voltam egy 60 ezres közösség település-és politikairányítási rendszerének, később közéleti újságírás lett belőle, s ebből kilépni addig nem lehet, míg az embernek mondani,- cselekedni valója, hozzá még ereje és bátorsága marad. Meg humora, ugyebár ! :-)

    VálaszTörlés
  3. Szia Miklós :) Hogy ez mennyire irigylésre méltó!! Ez a majd' minden reggeli sétád! gondolom elsősorban egészséged érdekében "járod az utadat" , no és a szépség, a jó levegő mián. Nagyszerű, hogy ezt így képes vagy betartani!!

    Valéria

    VálaszTörlés
  4. Csak menj és mutasd a környéked zegét-zugát évszakonként, napszakonként, szívesen sétálok veled.

    VálaszTörlés
  5. Valika, meg a társaság! Egy korom-béli szociológus-házaspár, régi ismerősök, ők vontak be közös eü. túráikba, amihez remek traccspartik is járnak. Sok a közös, van miről...

    VálaszTörlés
  6. Papus, mindig megfogadom, hogy többet blogolok, csak az a hülye Facebook, ott elbolondozom az időt. Az új - egyébként régi, de nagyon "mikibarát" gépet is most kezdem megszokni, hát, nem egy hajde, de ezzel kell beérjem. A szerénység, Virág elvtárs, ez a legnagyszerűbb tulajdonságom... :-))

    VálaszTörlés