2011. december 5.

Új lakó

Valami mindig történik velem, és szerencsére mostanában csak kellemes dolgok, események.
Most éppen egy kedves, fiatal és igen tehetséges zenész barátomat sodorta utamba - ki tudja hányadszor - a sors. Igaz, ők többnyire akkor jelentkeznek, mikor a zenélés műszaki vonulatának egyik-másik magasabb, megmászhatatlan oromzatán akadnak el. Én meg, akit ebből a körből rengetegen ismernek, boldogan segítek, jajdejó, szükség van rám, hát perszehogy.
Hangrögzítő kellett neki, de azonnal. Meg is vette a lehető legbonyolultabbat, amit homestudio-célra valaha is gyártottak, s majd ezután döbbent rá, hogy bizony, ez nem egy kazettás magnó.
Miki bácsi, segítesz? Vagy inkább nem cserélünk? A tiéd az sokkal egyszerűbb - próbálkozott a legény, míg megegyeztünk, hogy próbaképp odaadjuk egymásnak a rekordereinket, aztán meglátjuk.
Másfél napnyi ismerkedés után idáig jutottam az ezergombos jószággal, egy hevenyészve, elsőre följátszott dallal, az az érzésem, - a dalcím is utal rá - ki tudnék jönni ezzel a szerkezettel, sokoldalúbb, okosabb a másiknál. Csináltam hát sebtiben egy próbafelvételt, abból egy videót, benne a kisszobám képeivel.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése