2011. november 18.

Kerekerdő

A késő őszi - fizikai és az agytevékenységgel kapcsolatos - mozgáshiányos időszakot kompenzálandó rendszeres napi hegymászásba fogtam. Mit is tehetnék? A kert felásva, humán kapcsolataim felesleges része felszántva, marad hát a reggelenkénti, szűk, de kiváló baráti körben zajló test-és léleképítés. Körbevesz minket a dombság, benne jól kitaposott erdei úthálózat a fákon a festett, alant pedig a lovak által elhelyezett eligazító jelekkel. Átlag egy óra út, közben beszélgetés, vagy csend. Utóbbi nem téma-hiánynak, inkább az erőteljesebb kaptatóknak tudható be, dönteni kell, vagy beszélsz, vagy lélegzel. Most még maradnék az utóbbinál, ha nem probléma.

/ Van egy nagy erdőjáró elődöm, mintegy elrettentő példájaként a kétségbeejtően stílustalan és tolakodó magamutogatásnak, ez a figura szegte kedvem valaha jobb napokat látott közösségi oldalak látogatásától is voltaképp. Talán itt békén hagy. /

Kerülöm tehát a görcsös én-fotózást, pedig milyen fanyar & groteszk, mikor az ember fényképezés közben fotózza le magát, amint éppen magát fényképezi. Eddig világos, gondolom, viszont nagy elégedettséggel lapozom végig az itt készült fotóimat ráérős óráimban, merthogy leginkább ilyen óráim vannak, no, meg pár gitáróra gyerekeknek. :)

Ezúttal a Picasa kép-albumomba hívom meg a Kedves Látogatót, hangulatos képekkel a januári erdőből.

https://picasaweb.google.com/kurtimiki/Balintie...-

Kattint a linkre!

6 megjegyzés:

  1. Gyönyörű képek!!!Remélem lesz ebben a most kezdődő hideg évszakban is folytatás!

    VálaszTörlés
  2. Képzeld, reggel 3/4 7-kor beállított hozzánk kocsival erdei útitársam - rosszul mentette el a mobilom, szegény, felhívni nem tudott - hogy nem tudnak jönni, neki a térde fáj, a feleség sincs egészen jól, és majd telefonál. Tegnap az öregfiú-zenekar - ezt majd elmesélem -próba maradt el, mert a billentyűs torka sántult le. A baci, a kór rárontott nemzetére. Én még tartom magam, az enyémek is. :-))

    VálaszTörlés
  3. Most csak egy segíthet! A hitünk az ellenállás erejében ("Antikörper")! és sok forró tea, gyümölcs és méz! Sok sikert!!!

    VálaszTörlés
  4. "dönteni kell, vagy beszélsz, vagy lélegzel" - de a nőknek miért nem kell erről dönteni?

    VálaszTörlés
  5. Georgia, Ildikó alkalmazza a mézet, csak más célból: tej - méz - őrölt fahéj mixelve, testtömeg-index self-control céljábul.
    Három hónapja nem cigizik és az ilyenkor sejthető felkerekedéstől tartva teszi mindezt. Én meg figyelek.

    VálaszTörlés
  6. Feri, ez maradjon kettőnk között. Az viszont tény, hogy a komment-ablak fölött ott virít:
    " Megjegyzésedet közzétettük." :-))

    VálaszTörlés