2011. augusztus 22.

Nyárvégi hajrá!

Isten áldása ez a fúrt kút, mázlink volt, hogy első kísérletre eret fogtunk, így, ha szerényen is, de a locsoláshoz szükséges vízmennyiség biztosított, és után-tisztítani sem kell, amint az a rendszeres mélységmérésekből kiderült.
A végjátékhoz közeledünk, mára a fél konyhakert kiürült, a megmaradottak viszont igen szomjas népség, de vigyázunk rájuk. Az újra ránk  tört kánikula még Picinek is sok volt, hívtuk is a fodrásznénit, aki egy füst alatt Mollyt, Pici új barátnőjét is meghámozta. Szokatlan látvány egy kopasz sicu, de a két kis csupasz négylábú együtt meg pláne roppant aranyos.

Néhány kép, meg egy videó a kopaszkutyákról:


Pici az új napozóját próbálgatja
A dolgok jelen állása szerint ez lenne a teljes padlizsán-hozam. Beosztjuk.
Nem akarok dicsekedni. De tényleg!
Színtelen, szagtalan, ízetlen, mégis esszük. Ki érti ezt?
Fel, vörösök...
Fogason függ, rozsda (se) marja...
UFO-leszálló 
A légi deszant
....civilben.
Nem forog ez már semerre, de a cinkék, rozsdafarkúak imádják.

6 megjegyzés:

  1. Lesz még itt mit leszedni, csak locsolni kell.A szotyiból viszont nem sok marad. De gondolom, az égieknek ültetted. Rájuk is gondolni kell. Köszönöm, hogy meg mutattad!!

    VálaszTörlés
  2. A málnát még nem is mutattam, hátul van, a fal mellett. Tavaly kaptam pár tövet, ma is szedtem róla egy marékkal. Anya nagyon szereti.

    VálaszTörlés
  3. Na ugye, hogy megy a makrózás is! :)

    VálaszTörlés
  4. Nem t'om, nekem fixa ideám, hogy az a makrózás, mikor rámászol a köpőlégy seggire, hogy a rajta burkoló a vörös légytetű hímivarszervén tisztán lásd a kis piros szőröket és azt is, hogy hány szálat látsz. Ezek a képek makróval ugyan, de jó 60 centiről készültek, állvány és késleltetés nélkül. Hát, ha ez is makró, akkójóvan!

    VálaszTörlés
  5. Mikipapa, amiről beszélsz, az a mikrobiológia. :)

    VálaszTörlés
  6. A padlizsánnal való takarékosságot megnézném, melyik recept ír elő felet vagy negyedet:)
    Chico kutyám is ilyen nyáridőben lett ennyire megnyírva, aztán az egyetlen kromforländer találkozón úgy nézhettek rám, mint bűnözőre..:)

    VálaszTörlés