2011. augusztus 13.

Fool on the hill






Naná, hogy ez is egy dalcím: The Beatles Bolond a hegyen. Hogy végre alábbhagyott az esőzés, fel tudtam menni a hegyre, - jó, legyen domb - amely a várost körbeveszi. Ilyenkor a legunalmasabb, kevés a szín, amolyan elő-ősz, talán a lombok közt átfurakodó napsugár-szálak teszik izgalmasabbá az összképet. Fotózni való se sok akad ilyenkor, mindössze ennyi:

/A középső kép, a kidőlt gomba az, ami linkként nem akart megmutatkozni a Tarrferiblogban tegnap./

6 megjegyzés:

  1. Mennyi idő alatt lehet az erdőt "körbejárni"? Milyen fákból áll, hisz egy vegyes erdő mindig szép és színes.Hangulatosak a képeid!

    VálaszTörlés
  2. Vannak napi túrázók, akik kutyájuk kíséretében átlag másfél óra alatt teszik meg ezt a lejtőkben, emelkedőkben gazdag kábé 5-6 km-es félkört. Csatlakoztam párszor, de nekem korai a 7 órai rajt, másrészt Picivel ekkora távokat soha meg se próbáltam. Rengeteg fotóm van már az erdőről téltől-télig, majd csinálok egy nagyobb válogatást a Picasára hamarosan.
    Tölgy, bükk, fenyő, juhar, egy kevés akác, gondozott, szép erdő, pihenőhelyekkel, sok kis ösvénnyel. A Tüdőszanatórium - meg a mi kertünk is - belenyúlik.

    VálaszTörlés
  3. KÖSZÖNÖM!Sok ilyen gondozott, szép erdő kéne!!! A válogatásodat várom! :))

    VálaszTörlés
  4. Sok éhes disznó lehet felétek, a makktermés, mint az álom! :)
    Azt mondják a hozzáértők, hogy van még egy felvonás a nyárból. Mélyülnek a zöldek, de még nem színesedik az erdő. Viszont a krumplibokrok nem száradtak el, mint az szokás, hanem újra virágzanak.

    VálaszTörlés
  5. A mi disznajaink makk helyett konvertibilis fizetőeszközökkel álmodnak, többnyire sikerrel. Eddig kb. 10 mrd.-al sikerült megterhelni a majdani költségvetéseket úgy 10-12 évre előre. Ez ám a bölcs legelőre-látás.
    Csakugyan, a szomszédék jókora részen vetettek krumplit és üdezöld.

    VálaszTörlés
  6. Persze a szomszéd krumplija mindig zöldebb. :)

    VálaszTörlés