2011. július 3.

Itt vagyok ám!




Itt vagyok, lennék többet is, de az utóbbi napokban akadályverseny zajlott: Sikerül-e végre videót feltöltenem, s ha igen, hogyan?!
Meglehetős szűkmarkú az ajánlat itt, a Blogger-en. Feltölteni csak a számítógépről lehet, max. 100 MB méretű, MPG kiterjesztésű fájlokat. Videó-vágással nem tervezek foglalkozni, tehát a felvételnél célszerű figyelni, hol nyomjak stopot, majd utána a mentés kínál többféle lehetőséget a fájlméret csökkentésére.
Tegnap búcsú volt nálunk, az eddigi legalacsonyabb költségvetésű, ez a tény sikeresen lehúzta az eseménysor színvonalát, vele a látogatottságot is. És, lám, hiába nyüszkölődött az erősen létszám-hiányos keresztény zenekar, az égiek a kínosan gyenge, itt-ott hangulatjavító disszonanciákkal terhelt produkciót egész estét betöltő csendes záporral honorálták. Nyiltak az ernyők, a bazársor elpakolt, a vízi-csúszdává átlényegült ugróvár gazdája is reménytelen tekintettel nézte, s törölgette alkalmatosságát.
A kertecském mindezt igazán nem bánja. Egy-két paprika dőlésszöge korrekcióra szorult, imádott borzaskatám sem bírja jól a sokcsepp-sokkot, de nagyobb baj nincs.

5 megjegyzés:

  1. "Leépül az ország" - de legalább nem plébek.
    A kert nálunk is örül, és ez a lényeg!

    VálaszTörlés
  2. Végre, végre!!!Ami késik, nem múlik...ezt mindkét történésre írtam:)))(Rád és az esőre is:)

    VálaszTörlés
  3. Szia, Feri, neked még nem tűnt fel, hogy a honi szcientológusoknak - ismereteim szerint - nincsenek ilyenféle kisegyütteseik. Bezzeg Németh Sándor és nagyzenekara! Azok legalább jók. Ez szabájjosat fályt!

    VálaszTörlés
  4. Szia, Georgia, most meg, héthő lévén legkevesebb, hét ágra süt a nap. Láttam a termőre fordult gyümölcsfáidat, gyönyörűek. Nekünk nincs, még ezt a kis kertet is leárnyékolná, de a garázs elé ősszel behozom a ház előtt tengődő ringlófácskát, legalább egy legyen.
    Célhoz ért a tetőgerenda, amelynek útja a talicskán való tolás állapotjában lett megörökítve? :-))

    VálaszTörlés
  5. De mennyire, hogy célhoz ért!!! Mindenki izgalommal követte ezeket a mozgásokat, az eddig néma szomszédasszonyom aggódva kérdezte, nem lopták e el, miután egy éjjelt kapuközelben töltött a szállítmány. Nekem eszembe sem volt félni. Hiányuk pedig nem volt, akkor meg minek:)))

    VálaszTörlés