2011. május 1.

Izabella, újra-töltve.

Lassan férjhez kéne adni, mondja szomszédasszonyom, aki felnevelte ezt a falánk, életvidám hajadont, Izabellát. jó időben kint legelészik, olykor a gyümölcsfák lombjaiból is leharap kisebb-nagyobb darabokat, de elnézik neki, szeretik. Fotomodellnek is majdnem ideális, csupán a különböző, kertészkedéshez elengedhetetlen karók, vezérfonalak nehezítik a fotózást, de sebaj, annál hitelesebb.
Mohamedán kecske. Mezítláb, imaszőnyegen és majdnem kelet felé imám-kozik.
 
                                              Viszketegsz, vagy amit vakartok!
 
                                               Térdre, csuhások!
 
                                                 Sarkalatos illaT-örvények ....de rohadt büdös...
 
                                                 Nemzeti érzelmű médiahatóság hátulnézetben.

Lassan indulok majálist fotózni. Sok vidámságra nincsen ok, Törökbálint "gazdálkodj okosan"-ja nagyjából az esztergomi szintet hozza, igaz, itt a tanácselnök még a régi. Rezeg a széke, a lába is bizonnyal, mert úgy tűnik, beleesett a nagy-formátumú 'Budaigyula&megbízotti köre' kapjuk el Gyurcsányt mozgalmának útvonalába az ú.n. Kis-Sukoró polbeat-show kapcsán. Szar ügy, de majd megegyeznek - a sokat hivatkozott, ám sosem tapasztalt alapértékek mentén.  Hogy az ég nem szakad le, mormogok magamban, s látom, nem feleslegesen, a gyönyörű, formás és jól táplált fellegek már itt várják, hogy elmossák a megszokottan arcátlan, mindenkit le-és hülyének néző Tanácselnöki Tanácsadó Testület által  Partnerség Napjá-vá keresztelt kirajzást. Add hát, Uram, az esőt! (Konkrétan a katolikus fennvalót kérném, ha lehetséges, mer' ő lett benyomatva az új Taknyolmányba, vagy hogy írják esztet most smittpálossan-sen.
Csak kezdd el! Ami így, egy nap alatt nem sikerül, azt majd elvégzi az idő pótmunkában, - hogy vicces is legyek valamennyire ennek a helyi szinten igen népszerű   és mindenki által kedvelt poénnak kedélyeskedő újra-idézésével, hehehe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése