2011. április 18.

Tágul a Világegyetem?

Majd hiszem, ha látom. Már csak azért is, mert az enyém igencsak összefele megy, mint a fidesz Győrben. Már, ha érted a viccet, ugyebár. Meg a nem viccet is, ugyebár, mert az már nem vicc, hogy lám csak, lám, kezd összefele menni az a fenenagy többség Ami viszont még most is nagy, az a megzakkant tapsifüles szóvivő szája, aki a tüntetésekkel kapcsolatban azzal oldotta a feszűccséget, aszongya, lesz szép új alkotmányunk.    Huhh...
  Istennek  (ő is benne lesz az alkeszban, csóró Mohamed nem lát a pipától...) ekkora báránya érdemes, komolyan mondom, a klón(clown)ozásra. Ahogy a mondás is tarcsa /schmicc!/, egy koton százat csinál.

Mondom, az én univerzumom most épp, hogy a kert végéig ér, néha kitágul a Kosztolányi Dezső térig, amit az alcsúti polip kulturális csápja még nem emelt a potenciális átkeresztelendők rangos körébe.
 Ebbe a kis világba már nem fér bele sok, és amit én Baromországból látok, az zömmel a napi kacagás-igény fedezésére rendszerint elhasználódik, a következő lomtalanításkor megy is kifele.
Csak a legfontosabbak maradnak. S hogy mik azok, te, aki olvasod, tudod, épp oly jól, mint magam. Vigyázok is nagyon fel nem sorolt kincseimre, de néha, mert már nem bírom ki, hogy ne tegyem, meg-megmutogatok kisvilágomból ezt-azt, várva, hogy cserébe mutass te is.  Miközben türelmes derűvel, a mindent-akarók iránt érzett kaján káröröm mosolyaiból szőtt szarkalábakkal a szemem sarkán kapálgatok, dobálom a labdát a kiskutyámnak és próbálok kapcsolatot keresni legifjabb, egy-másfél éves új szomszédaimmal.
Biztató, hogy figyelnek rám és mosolyognak.

Az is meglehet, csak kinevetik a 'zöreget.

5 megjegyzés:

  1. Tágul az Mikipapa. Onnan tudom, hogy a bolt egyre messzebb van tőlünk. Eddig azt hittem, hogy csak én öregszem, azért van ez. De mondták, hogy jövő hónaptól már a szomszéd faluban lesz a bolt. Igaz van, aki ezt azzal magyarázza, hogy a boltosunknak már nem éri meg csinálni, de a Natgeo mondta, hogy egyre gyorsabban tágul a Világegyetem.

    VálaszTörlés
  2. Mikipapa, a kisvilágomba én is csak épp annyit engedek be, amennyi nem zavarja meg a madárdalt és a palánták növekedését. De a Lady biztonságáért nem garantál senki, ahogy E.Péterünk is megírta, és hol a múltból, hol a jövőből kell kiűzni a betolakodókat, mert képesek lennének a tökéletes jelent itt agyonvágni:)

    VálaszTörlés
  3. Ez olyan, mint a mesében: Hol bolt, hol nem bolt,...

    VálaszTörlés
  4. Georgia, azért vannak kicsi csodák. Alighogy kiírtam magamból ezt a kis valamit, azon a lapon, amit kifejezetten efféle zúzakodásoknak tartok fenn, betoppant a lányom, a fele ikerunokám, már rég láttam őket. Online kapcsolat van, csak kerülöm a volt-feleség -közeli helyeket, így kényszerűen lányom, fiam, unokáim is...de nem baj, így annál nagyobb az öröm, viháncolás. Micsoda egy vigyori familia az enyém, ilyenkor látom! :-))
    /hüje ejesírásellenőrző, már azércse javítok!!! mindig oktat, hol lehet kikapcsolni? /

    VálaszTörlés
  5. :))) Veled örülök a vigyori családodnak!!!! A kicsi csodákra mindig nyitottnak kell maradnunk!!

    VálaszTörlés