2011. március 29.

Nem létezik!

Hát az, hogy hangfájlt valami aljas trükkel ne lehessen felrakni! Nem akarok minden vicces dalocskát videoklippé alakítgatni csak azért, hogy bús egymagamnak gyönyörködhessem benne. valaki segíthetne, pl. a Rhonda. Ez egy nagyon régi Beach Boys dal, az a címe, hogy " Help me, Rhonda", elő is keresem auto-terapeuta célzattal, szokott használni.

 http://www.noltv.hu/play?a=u4b2252a1b7314

Nem erre gondoltam, de elsőre már valami. A NOL tartalmilag bányászbéka egy-két ritka pillanattól eltekintve, de a háttértára, ahol videót, hangot lehet spájzolni, az remek, a feltöltés is ügyeske.
Én azonban nem a linket, hanem direkte a dalot szeretném ide beszerelvényelni. "Nem adom fel, míg nem robbanok szét...." ez megugyi LGT, kétség nem fér. Háromság meg aztán végképp, nem beszélve a preambumbulumbulumról, télleg, arra is kéne zenét írni, olyan Beregszászi Olgásssat, az nagyon 'falya'. /schmicc!/

Talán most jó lesz.
Jó lett. nagy kedvencem, Alan Jackson "If I Had You" c dala szól, a kép csak hasztalan magamutogatás, de a rencer beillesztett kép nélkül sajnos nenyi, vagy még annyi se.
A következő nekirugaszkodás már saját Széll Kál-lemi termék lesz, ígérem és a rendőrök is egyszerre hallgassák meg, ha lehet kérnem.


4 megjegyzés:

  1. Ajánlom hangfájlfeltöltéshez, majd onnan blogbaillesztéshez:
    http://www.4shared.com/

    (ld.: http://tarrferi.blogspot.com/2011/01/pavlovi-reflex.html)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon köszönöm a javaslatot, kipróbáltam, egyszerű, villámgyors, de sajnos ez a blogfelület csak képek, videók és linkek beillesztését teszi lehetővé, hangfájlokat önmagukban nem kezel. Ezért kellett válasszam a WMV-t, ott beimportálom a hangfájlt, képet, v. képeket, azokat széthúzom, ha akarom felcímkézem, s ha e-mailban mentem, egy perc alatt kész, kibírom. Merthogy egyébként meg itten szeretnék én már megmaradni, békés, nyugis hely.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jól hangzik!!!Még sok ilyen remekbe szabottat szeretnék itt hallani!:))) Sajna, kicsit elkéstem:(

    VálaszTörlés